- Autor: kristynkacz
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 200 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Jablka | 100 |
Datlový sirup | 30 |
Vlašské ořechy | 50 |
Dochucovadla:
skořice (1 PL)
Energetická hodnota celkem: 6058 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 179,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 606 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 17.9, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Všechny ingredience smícháme dohromady a rozmixujeme dle chuti buď na jemnou kaši nebo s hrudkami (doporučuji). Poté přidáme rozinky / oříšky dle chuti. Jablko lze nahradit banánem a datlový sirup jakýmkoli sladidlem (med, agávový, kukuřičný sirup, stévie). Pekáč vyložíme pečicím papírem a dáme do trouby na 35-40 min na 180°.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.